Millai­sia maksuja elinkaa­ri­lea­sin­gilla hankit­tui­hin tieto­ko­nei­siin voi sisältyä?

,
Tässä kuvassa on Meitan toimiston seinä, jossa on iso Meitan logo ja teksti

Elinkaa­ren alku

Kun laite tilataan, on kuluva vuosi­kvar­taali vuokran osalta maksu­ton, koska laskut hyväk­sy­tään vasta tulevaa kvartaa­lia varten. Laitteesta menevät kuiten­kin Meitan palvelumaksut.

Elinkaa­ren aikana

Asiak­kaan on ilmoi­tet­tava mahdol­li­sesta laitteen rikkou­tu­mi­sesta välit­tö­mästi palve­lu­pyyn­nöllä Meitan Service­Des­kiin, jotta voidaan tilata huolto. Jos laite todetaan itse rikotuksi, niin asiakas maksaa joko lunas­tuk­sen tai huollon riippuen siitä, onko laitetta järke­vää korjata. Jos ilmoi­tusta ei tee siinä vaiheessa kun elinkaari päättyy (ja takuuta ei enää ole), menee laite asiak­kaan korvat­ta­vaksi vuokrayh­tiön hinnoit­te­lun mukai­sesti. Korvaus­summa vaihte­lee 200€-1000€ välillä (perus­kan­net­ta­villa n. 250€) riippuen alkupe­räi­sestä hankintahinnasta.

Elinkaa­ren loppu

Jos vanhan laitteen tilalle on tilattu uusi laite, niin vaihto tulisi hoitaa mahdol­li­sim­man nopeasti. Tässä huomioi­daan ensim­mäi­nen kvartaali, joka on maksu­ton. Tällöin kuluja ei ole uudes­ta­kaan laitteesta kuin vasta toisella käyttökvartaalilla.

Oliko tästä sivusta hyötyä? 

Kerro meille, mitä mieltä olit sivusta. Huomioimme palaut­teen Asiakas­pis­teen kehit­tä­mi­sessä. Palaute annetaan anonyymisti. 

Kiitos arvios­tasi – hienoa, että sivusta oli sinulle hyötyä! 

Pahoit­te­lut, ettei sisältö vastan­nut odotuksiasi! 

Kerro, miten voimme paran­taa sisältöä?